Hotellet ligger vest for fjellkjeden De syv søstre på Helgelandskysten. Mange av rommene våre har utsikt over fjellene eller sjøen. Nyt flott utsikt over fjellene og spis i den nyrenoverte restauranten vår.

Vår restaurant Syv Søstre er nyrenovert og du kan velge fra en fristende meny med lokal vri. For dem som har sansen for det søte, serverer vi også deilige kaker. Vi arrangerer temakvelder i restauranten med jevne mellomrom og du kan bestille take away-mat. Vi serverer lunsj og middag, alt fra lettere retter til à la carte. Baren vår, med utsikt over Alstenfjorden, tilbyr et bredt utvalg kaffe og annet drikke. For din neste konferanse har vi 5 møterom med naturlig dagslys og air condition. Som gjest har du tilgang til gratis WiFi og utendørsparkering.

Fergeterminalen til Hurtigruten er nær og omgivelsene byr på mange utendørsaktiviteter. Restauranten, fellesområder og mange av rommene våre ble renovert i 2014. Sandnessjøen Flyplass er bare 9 km unna. Flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Stian Guttormsen
Adresse: Torolv Kveldulvsons gate 16, 8800 Sandnessjøen
Telefon: +47 75065000
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
web: www.scandichotels.no