Helt siden 1794 har handelstedet tatt imot overnattings og bespisningsgjester. Fru Haugans Hotel og restaurantene har vært drevet og eiet av samme familie siden 1885.

Sov godt på Fru Haugans Hotel
På Fru Haugans Hotel har hotellgjester sovet godt siden 1794. Som gjest på hotellet kan du forvente nydelig innrede rom med fantastiske senger. Vi har 2 flotte suiter. En i den historiske delen samt en i vår nye hotellfløy med fantastisk utsikt. 

Restauranter og barer
I over 220 år har mattradisjoner og yrkesstolthet preget hotellets fasiliteter. Alle våre serveringssteder er unike og har sin egen historie. I den eldste delen av hotellet finner man Restaurant Ellen og Fruen Bar. Her serveres et bedre måltid og deilig drikke i historiske omgivelser. Hagestuen, hotellets festsal, har et delikat, klassisk interiør som legger til rette for hyggelige matopplevelser og spennende tilstelninger. Vårt siste tilskudd på Fru Haugans Hotel er Hjørnet Bar og uteservering. I lekre lyse lokaler, kan man nyte en spektakulær utsikt med tilhørende uteservering og en vakker hotellhage.

Kurs og konferanse
Sentralt på Helgeland, midt mellom Sandnessjøen, Brønnøysund og Mo i Rana ligger Mosjøen og fru Haugans Hotel. Her møtes kurs- og konferansegjester enkelt og alle har kort reisevei fra andre byer i regionen. Tilreisende fra resten av landet kommer seg enkelt til Mosjøen med fly, tog eller bil. Vi har stuer og møterom i alle størrelser med en kapasitet fra 8 - 300 personer.

Hotelmuséet
Besøk Fru Haugans Hotels eget museum! På hotellmuséet finnes gjenstander som er tatt vare på under hotellets over 220 års gamle historie. Muséet er plassert i Sjøgatas eldste hus og ble benyttet som både bolighus og stabbur i sin tid.

De Historiske Hotell og Spisesteder
Fru Haugans Hotel er stolt medlem av kjeden "De Historiske". Dette er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 50 hoteller, 17 spisesteder og 2 båter som er medlem av gruppen.

 

Kontaktinformasjon:
Strandgaten 39, 8651 Mosjøen
Kontaktperson: Ellen Løvold Strand
Telefon: 75 11 41 00
E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.fruhaugans.no