Vi gleder oss til å hilse 250 deltkakere velkomne til den 8. Norske Opplevelseskonferansen - den største noen gang! Endelig program finner du her.

Norsk Opplevelseskonferanse er møteplassen for deg som er opptatt av opplevelsesbasert reiseliv. Her treffer du kolleger fra både privat og offentlig sektor, virkemiddelapparatet og FoU-sektoren. Du kan by opp til faglige diskusjoner, utvide ditt nettverk, delta i det sosiale fellesskapet og reise inspirert hjem!

15 dyktige foredragsholdere vil entre scenen og gi deg ny kunnskap, gode eksempler, grûnder historier og inspirasjon til å ta med seg hjem i egen bedrift.

Vertskapsbyen Bodø blir i disse dager omtalt av journalister som «The hottest town in Scandianvia». Og det nyåpnede opplevelseshotellet Scandic Havet bidrar til dette med sine 17 etasjer, plassert  midt i havna, kun 10 minutters gange fra flyplassen og  med spektakulær utsikt i alle retninger.  Et hotell som lover å by på måltider og opplevelser som vi gi deg som konferansedeltaker det vi alle jobber for; gåsehud. Det blir opplevelser som RIB tur i Saltstraumen, kunstopplevelsen SALT på Sandhornøya, opplevelsesmåltid iscenesatt av reiselivsaktørene i Bodø, "hjertebank" aktivitet på kaikanten og mye mye mer.. 

ENDELIG PROGRAM NORSK OPPLEVELSESKONFERANSE med tidsangivelser

PRESENTASJON AV FOREDRAGSHOLDERNE

LAST NED PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Les mer om konferansen

 

Innovasjon Norge har nylig laget film om effektene av støtten de gir. Et av eksemplene er Høyt og Lavt Klatreparker. Gründeren selv, Hans Christian Wilson, kommer på Norsk Opplevelseskonferanse for å fortelle hele sin historie. Hyggelig også at Innovative Opplevelser er et av de andre eksemplene, og at Erik T. er så tydelig på betydningen det har å være med i klyngen. Filmene ser du nedenfor:

DELTA

 

Nyheter

Kontakt oss

Noe du lurer på? Ring eller send oss en e-post:

Prosjektleder
Bård Jervan 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 94 25 60
 
Prosjektmedarbeider
Marie Bergsli
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 82 77 88