Hold av datoene 28. - 29. oktober for Norsk Opplevelseskonferanse 2015 i Svolvær, Lofoten!

Norsk Opplevelseskonferanse blir arrangert onsdag 28. og torsdag 29. oktober i Svolvær i Lofoten.

Konferansen som i år arrangeres for niende gang, har etablert seg som en sentral møteplass for alle som driver med og er opptatt av opplevelsesbasert reiseliv i Norge. Her møtes reiselivskollegaer fra privat og offentlig sektor, virkemiddelapparatet og FoU for faglige diskusjoner, utvikling av nettverk, inspirerende foredrag og spennende sosiale arrangementer.

Planene for årets konferanse er godt i gang. Nytt for året blir et innovativt konferansekonsept som innebærer at konferansen får et nytt format med blandt annet "desentraliserte" foredrag, workshops, cafédiskusjoner etc. Innovative Opplevelser har også inngått et samarbeid med den internasjonale organisasjonen for Adventure-turisme (ATTA), som blant annet innebærer deltakelse og foredrag fra ledelsen. Mer om ATTA finner du her: ATTA.     

Samarbeidspartnere for årets konferanse er Innovasjon Norge, Nordland Fylkeskommune, NordNorsk Reiseliv, ATTA, Opplevelser i Nord og NHO Reisliv. 

Hold av datoene, vi åpner for påmelding i august!

Se invitasjon


Nyheter

Kontakt oss

Noe du lurer på? Ring eller send oss en e-post:

Prosjektleder
Bård Jervan 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 94 25 60
 
Prosjektmedarbeider
Marie Bergsli
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 82 77 88