Det er nå åpent for påmelding til Norsk Opplevelseskonferanse 2015. Meld deg på idag og gled deg til den 9. opplevelseskonferansen, med et mer omfattende og variert program enn noen gang! 

Her blir det en god miks av plenumsforedrag med foredragsholdere fra inn- og utland, sofadebatt, masse film, paneldiskusjon og seks forskjellige workshops. Og gled deg til årets måltidsopplevelse "Lofoten Kulinariske Arena" som blir en vandrende matopplevelse rundt havnebassenget i Svolvær. Og for deg som vil oppleve mer av Lofoten kan vi anbefale å bli en dag ekstra og delta på en av de mange opplevelsene som blir arrangert fredag 30.10.

Vi anbefaler deg å lese programmet og praktiske opplysninger før du går til påmeldingsskjemaet. Da får du oversikt over alle tilbud og valgmuligheter du har ifm med din konferansedeltakelse.

Program, priser og praktiske opplysninger 

Presentasjon av foredragsholderne

Meld deg på her

 

 


Nyheter

Kontakt oss

Noe du lurer på? Ring eller send oss en e-post:

Prosjektleder
Bård Jervan 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 94 25 60
 
Prosjektmedarbeider
Marie Bergsli
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 82 77 88