Den 12. Norsk Opplevelseskonferanse 2018 blir arrangert i Narvik. Og for første gang som en PopOpp konferanse! Hovedkonferansen starter tirsdag 30.10 kl. 11.30 og avsluttes onsdag 31.10 kl. 16.30. I samarbeid med en de lokale aktørene inviterer vi til en spennende konferanse; «Morgendagens Turisme».

Norsk Opplevelseskonferanse - møteplass for nettverksbygging og nytenking
Konferansen som i 2018 arrangeres 12. gang, er en viktig møteplass for alle som driver med og er opptatt av opplevelsesbasert reiseliv i Norge.
 
Konferansen er i år lagt til Narvik.
 
Konferansen blir arrangert i et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NordNorsk Reiseliv og ATTA (Adventure Travel Trade Association).
 
Uten et fantastisk engasjement av de lokale aktørene i bedriftsnettverket Arktiske Opplevelser i Narvikregionen ville ikke denne PopOpp konferansen kunnet la seg gjennomføre. Tusen takk!
 
Under konferanseuken mandag 29.10 – torsdag 1.11 2018 (hovedkonferansen starter tirsdag 30.10 kl. 11.30 og avsluttes onsdag 31.10 kl.16.30) får du faglig påfyll, ny kunnskap og inspirerende foredrag. Det kommer spennende foredragsholdere fra inn- og utland og det blir debatter, filmer og flere temaseminarer og workshops.
 
Velkommen til noen utbytterike dager i Narvik!
 
Følg konferansen på Facebook og Instagram
Offisiell hashtag er #norskopplevelseskonferanse
 
 
 
 
 

Nyheter

Kontakt oss

Noe du lurer på? Ring eller send oss en e-post:

Prosjektleder
Bård Jervan 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 94 25 60
 
Prosjektmedarbeider
Marie Bergsli
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 90 82 77 88