På årsmøte i Svolvær 20. april ble det valgt et nytt styre hvor Trygve Steen i XXLofoten fortsetter som styreleder.
Se protokoll fra årsmøte med presentasjon av nytt styre.
På årsmøte i Svolvær 20. april ble det valgt et nytt styre hvor Trygve Steen i XXLofoten fortsetter som styreleder.
Se protokoll fra årsmøte med presentasjon av nytt styre.
Her finner du presentasjonene fra samlingen "Norge, et mekka for sjømatelskere" i Lofoten 19. - 21. april.
«Nordic Food in Tourism» er et 3-årig nordisk prosjekt (2019-2021) hvor målsetningen er å forstå hvilken betydning lokal/regional mat vi ha for morgendagens turister og tilreisende, med tanke på trender og forandringer. Prosjektet har til hensikt å samle kunnskap og innsikt bl.a. om matopplevelsens betydning for turistens totalopplevelse av/på et reisemål.
Reiselivsklyngen Innovative Opplevelser, sjømatklyngen NCE Aquaculture og De Historiske Hotel & Spisesteder inviterer til nettverkssamling om muligheter og forsterket samspill i Svolvær den 19. – 21. april 2022.
Reis Nord ønsker hjertelig velkommen til første del av kurset «Testing som metode». Webinaret foregår 24. februar mellom 09:00-12:00.
I april inviterer Reis Nord til workshop i «Digital historiefortelling» for reiselivet i Nord-Norge. Dette kurset er for deg som VET du bør være aktiv på sosiale media...men som likevel ikke får det til.
Quality Hotel Ramsalt er et konferansehotell som åpnet sine dører 01.06.2021. Vi er hotellet i...
På årsmøte i Svolvær 20. april ble det valgt et nytt styre hvor Trygve Steen i XXLofoten...
Her finner du presentasjonene fra samlingen "Norge, et mekka for sjømatelskere" i Lofoten 19. -...
«Nordic Food in Tourism» er et 3-årig nordisk prosjekt (2019-2021) hvor målsetningen er å forstå...
Reiselivsklyngen Innovative Opplevelser, sjømatklyngen NCE Aquaculture og De Historiske Hotel &...
Reis Nord ønsker hjertelig velkommen til første del av kurset «Testing som metode». Webinaret...
Noe du lurer på? Ring eller send oss en e-post: