"Ut av bobla" skulle være tema for årets opplevelses-konferanse. Å tenke nytt om muligheter, samarbeid på tvers av bransjer og ikke minst det grønne skiftet. Så kom koronaen.
"Ut av bobla" skulle være tema for årets opplevelses-konferanse. Å tenke nytt om muligheter, samarbeid på tvers av bransjer og ikke minst det grønne skiftet. Så kom koronaen.
Jobber du i verdikjeden fra jord og fjord til bord? Er du interessert i å ta aktiv del i det grønne skiftet gjennom produksjon, foredling eller servering? Nå har du muligheten til å bygge nødvendig kunnskap om hvordan du med bakgrunn i bærekraftige prinsipper kan bidra til å skape opplevelser som er bra for miljøet, dyrehelse, folkehelse, norsk matproduksjon og dine gjester!
Her kan du se filmen av webinaret 18. mai ”Tid i lag” med NordNorsk Reiseliv.
Etter vel gjennomførte webinarer i april, legger vi nå til rette for fem nye gratis webinarer i mai og juni tilgjengelig for reiselivet i Nord-Norge.
På samlingen i Bodø besøkte vi NORDLAB, som er et beredskapsledelseslaboratorium ved Nord universitet med fokus på bla. innovasjon knyttet til sikkerhet og beredskap i kommersielle virksomheter i nordområdene.
Nylig mottok Nordland fagskole bekreftelse på at utdanningen bærekraftige matopplevelser er faglig godkjent. Dette er en høyere yrkesfaglig utdanning, og den aller første i sitt slag. Går alt etter planen har markedet tilgang på verdens første fagteknikere i bærekraftige matopplevelser i 2023.
Plura Valley er et undervannseventyr i verdensklasse og er av mange ansett som grottedykkingens Mekka....
På oppdrag fra Nordnorsk Filmkommisjon har Nordlandsforskning ved forsker Karin Marie Antonsen...
I år er det 15. gang Innovative Opplevelser arrangerer Norsk Opplevelseskonferanse, hvor Bodø,...
Quality Hotel Ramsalt er et konferansehotell som åpnet sine dører 01.06.2021. Vi er hotellet i...
På årsmøte i Svolvær 20. april ble det valgt et nytt styre hvor Trygve Steen i XXLofoten...
Her finner du presentasjonene fra samlingen "Norge, et mekka for sjømatelskere" i Lofoten 19. -...
Noe du lurer på? Ring eller send oss en e-post: