Quality Hotel Grand Royal er fullstendig nyoppusset, og ligger sentralt plassert I Narvik sentrum, rett ved kjøpesenter og med busstopp for flybuss rett utenfor døren.

Quality Hotel Grand Royal har 257 rom og trådløst internett i hele hotellet. Halvparten av rommene har utsikt over den vakre Bromsgårdparken, og andre halvparten vender mot en rolig bakgård. Hotellet har gode parkeringsmuligheter i parkeringshuset som ligger vis á vis hotellet.

Mat og drikke på Quality Hotel Grand Royal
Hotellets skybar, Linken byr på spennende kulinariske overraskelser og drikke i spektakulære omgivelser. Her ser man hele byen fra en annen vinkel, og kan også friste med byens luftigste uteservering i sommerhalvåret.

Kroa, beliggende i første etasje, kan vel regnes som en institusjon i Narvik. Den ble åpnet i 1973, og har siden den gang bydd på god mat og drikke til både tilreisende og lokale. Trivelig og intim stemning med dekor og minner fra rallartiden. Her vil det også være uteservering.

Kurs og konferanse på Quality Hotel Grand Royal
Quality Hotel Grand Royal har en meget profesjonell og velfungerende konferanseavdeling. Vi har flere konferanserom og saler – den største med en kapasitet på opp til 450 personer. Fleksible løsninger gjør oss i stand til å håndtere flere større og mindre arrangementer samtidig. Det kan nevnes at vi kan friste med både softis og popcorn som pausesnacks til våre konferansegjester.

 

Kontaktinformasjon:
Quality Hotel Grand Royal
Kongensgate 64, 8500 Narvik
Postboks 304, N-8504 Narvik

Kontaktperson: Marlene Frantzen
Telefon +47 76 97 70 78
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.choice.no

 

Foto: Pål Jakobsen