Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Man kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær. Hotellet er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus.

Thon Hotel Lofoten har 190 moderne rom med trådløst internett i hele hotellet. De aller fleste har en spektakulær utsikt mot Lofotens ekstreme havlandskap. Hotellet har gode parkeringsmuligheter i parkeringshus.

Mat og drikke på Thon Hotel Lofoten
Restaurant Paleo Arctic er en restaurant som bruker ingredienser fra naturens spiskammer. Hos oss får du rene, ekte og nyskapende matopplevelser.

Kurs og Konferanse på Thon Hotel Lofoten
Vår konferanseavdeling har kapasitet på opptil 1 100 personer og våre foajeer over tre etasjer benyttes til pauser, messeutstillinger, selskaper, events og rekreasjon. Vi kan også tilby spennende naturopplevelser i umiddelbar nærhet til hotellet.  Lokalene våre egner seg godt for selskaper, kick-off, pressekonferanser, messer, utstillinger og andre små og store eventer.


Kontaktinformasjon:
Thon Hotel Lofoten
Torget, 8300 Svolvær
Kontaktperson: Erik Taraldsen
Telefon: 76 04 90 00
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.thonhotels.no/lofoten