Wild Norway AS er en incoming turoperatør/DMC basert i Levanger i Nord-Trøndelag. Bedriften utvikler, markedsfører og selger egne og andres opplevelsesprodukt innen kategorien wildlife & adventure. 

Wild Norway har fortrinnsvis operert i Trøndelag men er nå igang med å utvide det geografiske området nasjonalt og internasjonalt (fortrinnsvis polare strøk). Wild Norway AS ble etablert i desember 2014 og eies av Petter Thorsen.
 
Bakgrunn for etableringen:
Siden 2011 har Petter Thorsen arbeidet med å samle, utvikle og markedsføre naturbaserte reiselivsbedrifter i Trøndelag. Dette kom igang gjennom det nasjonale prosjektet «Naturarven som verdiskaper» og er blitt videreført gjennom "bedriftsnettverket Wild Norway" finansiert av Innovasjon Norge. Gjennom prosjektene så vi at vi manglet et operativt ledd som i tillegg til å knytte kontakter og markedsføre opplevelseprodukter også skulle pakke, kvalitetssikre, selge og delvis gjennomføre turene. Bedriftsnettverket har i stor grad fokusert på å utvikle kunnskap om produktutvikling, markedsføring og salg til internasjonale adventure-turister (FIT) , men er nå i ferd med å også øke fokus mot bedriftsmarkedet nasjonalt og internasjonalt. Bedriftsnettverket avsluttes i oktober 2017 og har for tiden 7 medlemmer.

 

Kontaktinformasjon:
Wild Norway AS
Kontaktperson: Petter Thorsen
Mobil: +49 95 44 11 53
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.wild-norway.com