Reine_m_hvalspor2_340_230_1235726064.jpg

Utenfor Andøya er eggakanten spesielt nært land. Bleiksdjupet er tilholdsstedet til flokker med hannhvaler som bruker det meste av tiden sin til å spise favorittmaten, som er blekksprut. Fra Andenes kan du bli med Hvalsafari ut på feltet og se spermhval på nært hold.

Det er en helt spesiell opplevelse å komme så tett på de enormt store dyrene. Spermhvalene kan bli opp til 20 meter lange og rundt 60 tonn. Turen ut til hvalenes rike tar bare i underkant av en halvtime, med de nye katamaranene.

Hvalsafari Andenes startet opp allerede i 1988, og har lenge vært et av våre nasjonale spydspissprodukt. The Whale and Dolphin Conservation Society som har spesialisert seg på å vurdere tilbud om hvalsafari, gir oss følgende attest: «Hvalsafari AS på Andenes – verdens største og beste operatør av arktisk hvalsafari».

Treffprosenten er ca 95, men vår hvalgaranti gir deg anledning til ny tur, dersom du er uheldig og ikke ser hval. Våre kunder og guider kommer fra hele verden. Guidene er forskere eller biologistudenter og hver tur er som et forskningsoppdrag. Hvalene blir fotografert og identifisert ved hjelp av hvalsporden, som er som fingeravtrykket hos mennesker.

Hvalsafari Andenes - en opplevelse for livet.


Kontaktinformasjon:
Hvalsafari AS
Hamnegata 1C, Postboks 58, 8483 Andenes
Kontaktperson:  Sara Mesiti
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 76 11 56 00
Web: www.whalesafari.no