De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 65 hoteller, 26 spisesteder og 2 båter som er medlem av gruppen.

For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Med fortiden som ramme ønsker vi å skape nye historier for våre gjester gjennom spennende opplevelser. Håpet er at disse historiene kan fortsette å leve i gjestenes minne lenge etter at de er kommet hjem.

Til tross for at medlemmene i De Historiske har individuelle særpreg og karakter vil du finne flere fellestrekk en varm velkomst god service en vennlig atmosfære og høy standard i alle ledd. Vår felles kvalitetsstandard sikrer et gjennomgående høyt nivå i gruppen og våre verdier «gjestfri» «personlig» og «kvalitetsbevisst» skal bidra til å nå vår felles visjon Vi skal oppleves som «et godt sted å være».

Utsøkte matretter og årgangsviner vakker kunst og kultur design og utsmykking basert på lange tradisjoner og historie herskaplig behandling spennende historiefortellinger en romantisk stemning og mye mer kan oppleves uten å måtte forlate hotellene. Golf kanefart skiløyper fjorder fosser fiske jakt båtliv fjelltopper museer shopping ridning vandreturer og mye mer kan du oppleve rett utenfor våre dører hvis det skulle friste.

Vi representerer mye mer enn en god hotellseng og et godt måltid først og fremst representerer vi et mangfold av opplevelser både innvendig så vel som utvendig.

 

Kontaktinformasjon:
De Historiske - hotel & spisesteder

Postboks 196 Sentrum, N- 5804 Bergen
Kontaktperson: Nils Henrik Geitle

Telefon: +47 55 31 67 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.dehistoriske.no

 Foto: MagnusNordstrand, Terje Rakke, Thor Brødreskift og Jørgen Kasin.