Nå skal det bli skikkelig gøy å reise på ferie i Norge. Særlig for barna. Bædi & Børdi, ei geit som får luft i magen av fiskeboller og blir til en ballong og en fugl som ikke kan fly, er digitale reiseguider som gjør det morsommere  og mer interessant for barn (og barnslige voksne) å reise på ferie i Norge.

Disse møter en først og fremst i en app hvor en både kan planlegge ferien sin sammen med disse figurene, og en kan bli guidet rundt av dem på ulike attraksjoner. Figurene finner en også i spill og filmer samt diverse effekter som bøker, fiseputer, ballonger, fargeleggingshefter, kosedyr mm.

Alle som ønsker at barnefamiliene skal komme til dem kan bli med i Bædi & Børdi-appen. Både museer, natur- og dyreparker, overnattingssteder, opplevelsessentre og andre reiselivsaktører. Appen er gratis å laste ned og inneholder, i tillegg reiseplanlegging og guiding, et spill som ungene kan leke seg med både før de reiser på ferie og mens de er på ferie. 

Bædi & Børdi er et unikt reiselivskonsept skapt av tre gründere fra Mosjøen. Det finnes ikke et lignende konsept noe annet sted i verden. 

 

Kontaktinformasjon:
Baahdy & Birdy AS
Fugløyveien 15, 8003 Bodø
Kontaktperson: Linda Skipnes Strand
Telefon: 95 11 22 24
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.baahdybirdy.com
Facebook: www.facebook.com/baahdybirdy/
Instagram: baahdybirdy