Brim Explorer er et nyoppstartet rederi og reiselivsselskap som skal tilby kvalitetsopplevelser med det elektriske skipet Brim. Brim sjøsettes i Juli 2019 og blir det første fartøyet i en ny miljøvennlig skipsklasse som er skreddersydd for å betjene turistmarkedet i Nord-Norge.

Ved å kombinere moderne design og innovative teknologiske løsninger, slik som undervannsmikrofon og undervannsdroner, skaper vi en unik plattform for utforsking av hav, natur og dyreliv. Vår visjon er å tiltrekke oss besøkende fra hele verden og etterlate inntrykk som bidrar til økt engasjement for miljø og sterkere tro på grønn teknologi.

Brim Explorer vil tilby ulike dagsturer av høy kvalitet i Lofoten i sommerhalvåret og Tromsø i vinterhalvåret. Om bord vil det serveres lokale delikatesser fra hav og land, og gjestene kan nyte både kald og varm drikke i baren. Med en kapasitet på 150 personer er Brim meget godt egnet til større grupper og eventer.


Kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Agnes Àrnadóttir
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.brimexplorer.com