Brim Explorer er et rederi og reiselivsselskap som skal tilby kvalitetsopplevelser med det elektriske skipet Brim. Brim ble sjøsatt i Juli 2019 og var det første fartøyet i en ny miljøvennlig skipsklasse som er skreddersydd for å betjene turistmarkedet i Nord-Norge.

Ved å kombinere moderne design og innovative teknologiske løsninger, slik som undervannsmikrofon og undervannsdroner, skaper vi en unik plattform for utforsking av hav, natur og dyreliv. Vår visjon er å tiltrekke oss besøkende fra hele verden og etterlate inntrykk som bidrar til økt engasjement for miljø og sterkere tro på grønn teknologi.

Brim Explorer tilbyr ulike dagsturer av høy kvalitet i Lofoten i sommerhalvåret og Tromsø i vinterhalvåret. Om bord vil det serveres lokale delikatesser fra hav og land, og gjestene kan nyte både kald og varm drikke i baren. Med en kapasitet på 150 personer er Brim meget godt egnet til større grupper og eventer.


Kontaktinformasjon:
Brim Explorer
Tromsø: Strandgata 9, 9008 Tromsø
Oslo: Vulkan 11, 0178 Oslo
Kontaktperson: Agnes Àrnadóttir
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.brimexplorer.com