En ny nasjonal attraksjon! MS Finnmarken 1956 står som et monument over Norges kysthistorie midt i sentrum av Hurtigrutens fødested, Stokmarknes. Skipet har fått sitt ikoniske bygg, vi ønsker velkommen til vår båt, og en ny og rik reise i Hurtigrutens historie.

Du inviteres inn i sterke møter med sjømenn, gründere og passasjerer. I salongene fra DS Finmarken 1912 og om bord i MS Finnmarken vil du kjenne på atmosfæren fra ulike tidsepoker. Hurtigrutas betydning for norskekysten løftes frem gjennom moderne utstillinger, deltakelse og et kunnskapsrikt vertskap.

Besøk broa, byssa, maskinrommet, gamle lugarer og mer. Ta deg en tur ut på dekk hvor en Ford 17M fra 1971 er på reise. Nyt mat og drikke i spisesalen fra 1956 mens ungene leker i nabosalongen med leker fra ulike tiår.

Hurtigrutemuseet byr på minnerike opplevelser for både voksne og barn, og for de både med og uten forkunnskaper om Hurtigruta. Et besøk i Lofoten, Vesterålen og Nord-Norge bør inneholde en dag på Hurtigrutemuseet!


For mer informasjon på: www.hurtigrutemuseet.com

 

Kontaktinformasjon:
Richard Withs plass, 8450 Stokmarknes
Kontaktperson: Lina B. Vibe
Telefon: 90 21 98 21
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.hurtigrutemuseet.com
Facebook: www.facebook.com/hurtigrutemuseet

 

Foto: Kolbjørn H. Larssen