Mange års fartstid som marinejegere ved basen i Ramsund i Ofotfjorden, har gitt gründerne av XXLofoten en kunnskap om kysten i regionen tettere og mer inngående enn mange aner. Nå bruker de denne kunnskapen i sine opplevelsesprodukter.

XXLofoten har satt seg som mål å være regionens beste tilbyder av meningsfylte opplevelser og aktiviteter rettet mot næringslivet og grupper av eventyrlystne. Alle aktiviteter speiles opp i mot deres ”Mind Moving Concepts”, som betyr at alle som gjester XXLofoten skal bli tilført kunnskap, om det er å mestre bruk av kajakk, hvordan te seg i fjellet eller på det historiske/ kulturelle plan. ”Du skal bli et hakk klokere etter en tur med oss” er parolen i XXLofoten.

XXLofoten har blitt kjent for sine spennende aktivitetskonsepter, som går høyt og lavt til alle årstider. Her finnes aktiviteter som skal tilfredsstille de mest kravstore og forventningsfulle, men likevel holdes det fokus på at alle i gruppen skal ha like stor utbytte av turen. Dette har XXLofoten tatt høyde for ved at de til en hver tid har et stort oppbud av erfarne instruktører og guider.

XXLofotens konsepter tar i stor grad utgangspunkt i det regionen er tuftet på, og at du som gjest har en fremtredende rolle, i motsetning til å være en betrakterturist.  I sortimentet finnes ulike kvalitetssikrede (HMS) konsepter innenfor kategoriene sjø/land/mat/samhandling. Flere av fiske og fangst- konseptene har utgangspunkt i Lofotens stolthet, Listeskøyta MS Symra, som kan ta opptil 38 passasjerer.

I tillegg til enkeltkonsepter rettet spesielt mot eventbyråer og overnattingssteder i Lofoten, tilbyr XXLofoten totalleveranse for tilreisende til Lofoten.
Selskapets kompetanse innen logistikk blant annet fra den spisse enden av Forsvaret, muliggjør håndtering av komplekse forespørsler med flere hundre deltagere. Det er tatt hensyn til at ulike grupper har ulike behov. XXLofoten tilbyr alt fra enkeltaktiviteter over noen få timer, til dagskonsepter hvor gjesten i stor grad bestemmer lengden, samt ”ekspedisjoner”/ skreddersøm som kan strekke seg over flere dager.

XXLofoten har sine kontorer på kaia i Svolvær, men en stor del av aktivitetene går ut fra deres base Festvåg ved Henningsvær, samt Kalle, det gamle handelsstedet mellom Kabelvåg og Henningsvær. Her har XXLofoten en samarbeidsavtale.  På Kalle kan det dekkes opp til flere hundre mennesker om ønskelig. Flere av selskapets fiske & fangst-konsepter har sin start og avslutning her. Kjøkken-kapasiteten på Kalle muliggjør gastronomisk workshop (Tare Mare) for relativt store grupper.

 

Kontaktinformasjon:
J.E. Paulsensgate 12, 8300 Svolvær
Postboks 50, 8301 Svolvær
Kontaktperson: Geir Martin
Telefon: 91 65 55 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.xxlofoten.no

Kajakk
 
Symra