NordNorsk Reiseliv skal etablere og videreutvikle Nord-Norge som et helårlig reisemål, og stimulere til økt verdiskapning og lønnsomhet.

OM NORDNORSK REISELIV AS
NordNorsk Reiseliv AS (NNR) ble stiftet i 2009 som en overbygning for markedsføring og utvikling av reiselivet i Nord-Norge. Selskapets formål er å etablere og videreutvikle Nord-Norge som et helårlig reisemål gjennom utvikling, markedsføring og tilrettelegging for salg av nordnorske reiselivsprodukter til beste for sysselsetting, bosetting og allmenne interesser for øvrig.

NNR skal skape reelle og målbare resultater ved å øke kjennskapen til og kunnskapen om landsdelen nasjonalt og internasjonalt. Vi vil stimulere til økt verdiskapning og lønnsomhet gjennom tett dialog med samarbeidspartnere og oppdragsgivere. Selskapet jobber primært i ferie og fritidssegmentet, men den jobben som gjøres er også viktig for de som arrangerer møter, kurs, konferanser og arrangement. Gjennom bevisste valg i vår kommunikasjon skal vi fremme et attraktivt, troverdig og konsistent bilde av vår destinasjon som skaper reiselyst og inspirasjon til å oppleve Nord-Norge. Selskapets aksjekapital er delt i to aksjeklasser; A-klasse med i alt 51 prosent av aksjene (Nordland-, Troms og Finnmark fylkeskommune) og B-klasse med i alt 49 prosent av aksjene.
 

Kontaktinformasjon:
NordNorsk Reiseliv AS
Tollbugata 13,  8006 Bodø
Postboks 434, N-8001 Bodø
Kontaktperson: Roger Johansen
Telefon: +47 91 84 90 75
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.nordnorge.com

 

Foto: Gaute Bruvik