Nordland får et eget "go as you please" reisepass for busser og hurtigbåter fra 1. juli. InnOpp har vært i løpende dialog med Samferdselsetaten om dette. "Travel like a local" er et voksende segment, og passet er et viktig skritt i forhold til bærekraft og sesongutvikling. Det kan kjøpes hele året, og spiller f.eks. godt sammen med Widerøe sin Norge Rundt-billett og alle direkteflyvningene til Nordland.

Dette reisekortet er tilgjengelig i markedet fra 1. juli 2017. Reisekortet heter Travel Pass Nordland.

Travel Pass Nordland gir passasjerene muligheten til å reise så mye de vil i en 7-dagers periode. Reisekortet er gyldig i hele Nordland, på alle rutebusser og hurtigbåter. Prisen for dette er kr 990,- for en voksenbillett. (barn t.o.m. 15 år har halv pris). Mulighetene for å hoppe av og på, akkurat der det passer for passasjerene, har aldri vært større. Travel Pass Nordland lanseres fra og med 1. juli 2017 og skal da være tilgjengelig for kjøp og salg om bord på alle rutebusser og hurtigbåter* i Nordland. (*gjelder ikke ferger).

Mer informasjon vil du kunne hente ut fra Travel Pass Nordlands egne hjemmeside her: 177nordland.no/travelpass (publiseres 1. juli)
Ønsker du informasjon utover dette, send oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.