Det er med stolthet og glede vi kan melde om at Bædi & Børdi, som er en del av Innovative Opplevelser, er en av årets vinnere i World Summit Awards.

Av over 400 nominerte fra 104 land står nå 40 vinnere, fordelt på åtte ulike kategorier, fra 26 ulike land igjen. Bædi & Børdi er den eneste kandidaten fra Norge. 

"Det er en stor ære for oss å være en av vinnerne i World Summit Awards.  Å få en slik anerkjennelse i en tidlig fase i vårt günderprosjekt gjør oss ekstra motiverte for å jobbe videre med prosjektet og gjøre dette til en så bra løsning som mulig", sier Linda Skipnes Strand, en av gründerne og daglig leder i Bædi & Børdi.

11. - 13. mars 2019 er teamet bak Bædi & Børdi invitert til WSA Global Congress i Cascais, Portugal, for å motta prisen. 
 
Bædi & Børdi er barnas reiseguider i Norge og har som mål å gjøre museum og lignende attraksjoner morsommere og mer attraktive for barn. Konseptet består av en app, spill, filmer med mer hvor barna møter de to rare og reiseglade figurene Bædi & Børdi.

Mer informasjon om Bædi & Børdi her: baahdybirdy.com
 
World Summit Awards er en prisutdeling i regi av FN og Unesco som premierer digitale løsninger som gjør samfunnet bedre.  Dette i tråd med FNs bærekraftmål. 180 land er representert i konkurransen.