Jobber du i en reiselivsbedrift og ønsker mer kunnskap og kompetanse for å kunne videreutvikle bedriften din? Eller kanskje du har ansatte som vil ha faglig påfyll, ønsker å utvikle seg selv og bli oppdatert på viktige trender og utviklingstrekk i reiselivet? Har du et ønske om å gjøre drøm til virkelighet og starte opp din egen reiselivsbedrift? Eller kanskje du eller noen du kjenner vil bli bedre kjent med reiseliv- og opplevelsesnæringene, bygge nettverk og knytte kontakter for fremtiden? Da er Lofoten reiselivfagskole et aktuelt alternativ.

Lofoten reiselivfagskole utdanner kvalitetsbevisste aktører som skal bidra til å ta reiseliv- og opplevelsesnæringene inn i en bærekraftig fremtid.

Reiselivfagskolen er Norges eneste offentlig godkjente fagskole innen reiseliv og opplevelser. Skolen tilbyr et praktisk rettet høyere utdanningsløp i Reiseliv, som kan tas på heltid over ett år eller deltid over to år. Studiet kan fra høsten 2019 tas på heltid og deltid i Lofoten (Svolvær) og på deltid i Trøndelag (Stjørdal). Studiet er gratis, med rett til lån og stipend fra Statens Lånekasse. Studiet kan kombineres med jobb i egen bedrift, brukes for å utvikle nye reiseliv- og opplevelsesprodukter eller til å få relevant praksiserfaring fra solide aktører fra næringen.

Søknadsfrist for studieåret 2019/2020 er 15. april. Søknad registreres i www.vigo.no.

For mer informasjon om studiet, se: tinyurl.com/reiseliv. Se hva noen av våre tidligere studenter og samarbeidspartnere sier om studiet, og få mer utfyllende informasjon i flyeren her.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker en videre dialog!

Kontaktinfo:
Avdelingsleder Unni Myklevoll (Tlf: 993 54 025)
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside: www.reiselivfagskole.no
Facebook: www.facebook.com

 

 

 

 

Foto: Kristin Folsland Olsen, Terje Rakke-Nordic Life-nordnorge.com.