InnOpp ønsker å bidra slik at alle står best mulig rustet når vi igjen er tilbake til ”normalen". Reis Nord er et nytt prosjektsamarbeid med Kunnskapsparken Helgeland, Kunnskapsparken Bodø, Egga Utvikling og reiselivsklyngene Arctic 365 og Innovative opplevelser 2.0.

Våren 2020 legger vi til rette for seks gratis webinarer tilgjengelig for reiselivet i Nord-Norge. Faglig ansvarlig blir Kreativ Industri som har erfaring med digital markedsføring og forretningsutvikling for reiselivsbedrifter.

Det første tiltaket blir nå ”rullet ut” med 6 webinarer hvor tema er kommunikasjon i digitale medier. I forkant av hvert seminar blir det sendt ut påmeldingslenke - følg med!  Maks 40 deltakere på hvert webinar.

Les om webinarene her.

 

I forlengelsen av disse webinarene ønsker vi å gi deg som InnOpp klyngebedrift et gratis tilbud om individuell coaching, hvor vi sammen tar fatt på en digital ”ruskenaksjon” hvor du får:

  • En gjennomgang av dine digitale kanaler
  • Vi møtes digitalt for å diskutere mulige tiltak
  • Skriftlig oppsummering med forslag til tiltak

Les mer her om individuell coaching.

 

Ta kontakt med Marie på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 90 82 77 88 dersom du vil vite mer.

 

Foto: Kristin Folsland Olsen-nordnorge.com