"Ut av bobla" skulle være tema for årets opplevelses-konferanse. Å tenke nytt om muligheter, samarbeid på tvers av bransjer og ikke minst det grønne skiftet. Så kom koronaen.

Den holder oss både inne i bobla, fordi vi må ta vare på det som er skapt og etablert av opplevelser og virksomheter de siste 10 årene. Men koronaen tvinger oss også ut av bobla.

Det kinesiske tegnet for krise er et godt bilde på situasjonen. Det består av to deler, en del som betyr "fare" og en del som betyr "mulighet". Og det betyr at vi må ut av bobla også.

27. oktober, den dagen Norsk Opplevelseskonferanse 2020 skulle ha startet, vil klyngen Innovative Opplevelser gi dere 2 faglige timer ut av bobla. En digital "minikonferanse" med innspill, dialog og inspirasjon. Om muligheter, initiativer og om hvordan de jobber i andre nordiske land. De fleste vi er i kontakt med sier vi i alle fall må bruke situasjonen til å tenke nytt og innovativ om framtiden. Program og informasjon om innlogging, mm. kommer ca. 1. oktober.

Sett av tid i kalenderen nå! Tirsdag 27.10.2020 klokka 10:00 – 12:00.

Følge med på facebook og norskopplevelseskonferanse.no