I løpet av sommeren var det svært mange nordmenn som tok ferien i nord. Dette gir oss tro på at Nord-Norge er et spennende reisemål for nordmenn også i andre deler av året. Men, konkurransen om nordmenns feriebudsjetter kommende vinter blir hardere enn noensinne. Samtidig må vi erkjenne at Covid-19 kommer til å prege reiselivsnæringen i lang tid fremover. Det er helt avgjørende at nordnorske aktører samhandler tett og bruker ressurser samlet i den krevende vintersesongen vi går i møte.

NordNorsk Reiseliv og klyngene Arctic-365 og Innovative Opplevelser går nå sammen og etablerer en “kraftsamling” med målsetting om å få nordmenn til å reise nordover i vinter. Det N2-støttede prosjektet Reis Nord er en sentral del av dette samarbeidet. Din bedrift inviteres nå til å bli med på laget!

Prosjektet vil gjennomføres i løpet av høsten og vinteren med fokus på følgende innsatsområder:

  • Markedsinnsikt
  • Kompetanseheving gjennom digitale webinarer
  • Produkttilpasning
  • Markedsføring

Mer detaljert prosjektbeskrivelse kommer.


Webinarene vil være gratis og tilgjengelig for alle. Det er en fordel å følge alle webinarene, da de bygger på hverandre.
Sett av datoene allerede nå, og bli med på dette løftet for Nord-Norge!

Se invitasjon her.

 

Spørsmål? Kontakt:
NordNorsk Reiseliv: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Innovative Opplevelser: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Arctic-365: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

WEBINARER:

Webinar 1
13. oktober, kl. 10.00-12.00
Vi bærer ved til samme bål
Covid-19 skaper store utfordringer for reiselivsnæringen i nord. Hva er status nå og i nærmeste fremtid? Hvordan kan vi sammen jobbe for at Nord-Norge blir nordmenns foretrukne reisemål til vinteren?

KLIKK HER FOR PÅMELDING!


Webinar 2
23. oktober, kl. 10.00-12.00
Den norske gjesten - en ny mulighet
Vi presenterer vår helt ferske markedsundersøkelse om nordmenns behov og interesser for reiser i vinter og jobber med utvalg av norske målgrupper.
 
Webinar 3
29. oktober, kl. 10.00-12.00
Hvordan skape opplevelser i verdensklasse for våre norske gjester?
Nå har vi valgt målgrupper og starter jobben med å tilpasse produkter, priser og pakker for vintersesongen.
 
Webinar 4
5. november, kl. 10.00-12.00
Hvordan når vi gjestene?
Vi har opplevelsene! Nå må vi sørge for at kundene får vite om dem. Vi gir konkrete råd om kommunikasjon mot det norske markedet og jobber med tilpasning av egen kommunikasjon.
 
Webinar 5
11. november, kl. 10.00-12.00
Transport og salg
Hvilke salgskanaler skal vi bruke? Hvordan blir egentlig rutetilbudet til Nord-Norge de kommende månedene? Hva er flaskehalsene for økt salg av reiser til Nord-Norge? Vi skal lytte, lære og diskutere!
 
Webinar 6
13. november, kl. 10.00-12.00
Vi samler trådene
Oppsummering, inspirasjon og fremdriftsplan for videre løp.

 

Foto: Sven-Erik Knoff, Alex Conu, CH-VisitNorway.com, Øystein Lunde Ingvaldsen, Maria Louise Somby-nordnorge.com.