Reiselivsklyngen Innovative Opplevelser, sjømatklyngen NCE Aquaculture og De Historiske Hotel & Spisesteder inviterer til nettverkssamling om muligheter og forsterket samspill i Svolvær den 19. – 21. april 2022.

Mat- og måltidsbasert turisme er i sterk vekst og Norge har en kystlinje hvor vi produserer og høster sjømat og leverer opplevelser i verdensklasse. Både reiseliv og sjømat er næringer Norge skal satse på i årene som kommer. Vi tror det kan skapes mer samspill og flere syn­ergieffekter hvis vi setter oss rundt samme bord og diskuterer mulighetene. I denne første samlingen setter NCEA og InnOpp tre faglige tema på agendaen. I tillegg vil De Historiske med sine kjøkken- og restaurantfaglige ressurser bidra. For vi skal både debattere, utforske, lære mer om og nyte god norsk sjømat sammen!

Inviterte og ønskede deltakere:
Fra havbruk: Medlemmer i NCE Aquaculture, Sjømat Norge og Norges Sjømatråd.
Fra reiseliv: Medlemmer i klyngen Innovative Opplevelser og aktører fra De Historiske Hotel & Spisesteder.
Fra FoU: Nordlandsforskning, Nord Universitet, SINTEF.
Andre: Innovasjon Norge og Nordland fylkeskommune.

Pris:
Samlingen er finansiert av arrangørene, Innovasjon Norge og N2. Alle deltakere betaler reisekostnader, over­natting og drikke til maten selv. Måltidene er inkludert, men siden alle blir helt spesielle måltidsopplevelser kommer et lite tillegg på kr. 750,- + mva.

 
Svinøya Rorbuer

Enkeltrom: kr. 1.295
Dobbeltrom: kr. 1.495

svinoya.no

 

Thon Hotel Svolvær
Enkeltrom kr. 1.225
Dobbeltrom  kr. 1.525

thonhotels.no

Alle priser per natt inkl. frokost.

Overnatting betales direkte til hotellet.
Faktura på kr 750,- + mva blir tilsendt.
Egenandel RIB-safari kr 250,-.

 

For fullt program, se her!

 

PÅMELDING HER!

 

 

 

Foto: Opus-XVI, Thon Hotel Svolvær, Svinøya Rorbuer.