Reiselivsklyngen Innovative Opplevelser, sjømatklyngen NCE Aquaculture og De Historiske Hotel & Spisesteder inviterer til nettverkssamling om muligheter og forsterket samspill i Svolvær den 19. – 21. april 2022.
Mat- og måltidsbasert turisme er i sterk vekst og Norge har en kystlinje hvor vi produserer og høster sjømat og leverer opplevelser i verdensklasse. Både reiseliv og sjømat er næringer Norge skal satse på i årene som kommer. Vi tror det kan skapes mer samspill og flere synergieffekter hvis vi setter oss rundt samme bord og diskuterer mulighetene. I denne første samlingen setter NCEA og InnOpp tre faglige tema på agendaen. I tillegg vil De Historiske med sine kjøkken- og restaurantfaglige ressurser bidra. For vi skal både debattere, utforske, lære mer om og nyte god norsk sjømat sammen!
Inviterte og ønskede deltakere:
Fra havbruk: Medlemmer i NCE Aquaculture, Sjømat Norge og Norges Sjømatråd.
Fra reiseliv: Medlemmer i klyngen Innovative Opplevelser og aktører fra De Historiske Hotel & Spisesteder.
Fra FoU: Nordlandsforskning, Nord Universitet, SINTEF.
Andre: Innovasjon Norge og Nordland fylkeskommune.
Pris:
Samlingen er finansiert av arrangørene, Innovasjon Norge og N2. Alle deltakere betaler reisekostnader, overnatting og drikke til maten selv. Måltidene er inkludert, men siden alle blir helt spesielle måltidsopplevelser kommer et lite tillegg på kr. 750,- + mva.
Enkeltrom: kr. 1.295
Dobbeltrom: kr. 1.495
Thon Hotel Svolvær
Enkeltrom kr. 1.225
Dobbeltrom kr. 1.525
Overnatting betales direkte til hotellet.
Faktura på kr 750,- + mva blir tilsendt.
Egenandel RIB-safari kr 250,-.