Kunnskapsparken Helgeland inviterer i samarbeid med Innovative Opplevelser, Kystriksveien og Helgeland reiseliv til kurs i opplevelsesdesign i Brønnøysund. Dette kurset har vært selve grunnsteinen i arbeidet med opplevelsesutvikling som har vært gjort i klyngen Innovative Opplevelser. Alle som var med fra starten i 2008 har deltatt på kurset og vi har nå gleden av å tilby kurset til aktører som har tiltrådt InnOpp de siste årene.

Dette utvidede kurset gir kunnskap om grunnleggende teori, relevante eksempler og verktøy for praktisk arbeid i egen bedrift. Det er satt av tid til at alle får arbeide med egen bedrift eller egne tilbud. Mimir As er faglig ansvarlig for kurset som er støttet av Innovasjon Norge.
 
Sted:
Thon hotell Brønnøysund
 
Datoer:
17.oktober kl.12:00 – 18.oktober kl.13:00
28.november kl.12:00 – 29.november kl.13:00
 
Pris:
Kr.1.500,- per pers (inkluderer kursmateriell, lunsj og kaffe)
 
Påmelding:
Torbjørn Aag , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Vi håper at mange ser det som verdifullt å delta på kurset og sender sin påmelding i dag.
Det er begrenset antall deltakere, så vi tar forbehold om ledig kapasitet ved påmelding

Se invitasjonen her
 
 
Med vennlig hilsen                                                                
 
Marie Bergsli                                              
Prosjektmedarbeider 
Tlf. + 47 90 82 77 88
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                              

 

Torbjørn Aag
Prosjektleder
Tlf. +47 90 52 05 61
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.